The Panther Series by Dr Vapes 50ml Shortfill 0mg (78VG/22PG)

Varenummer (SKU): JWNAP0083X0144
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

164 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

13 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

– Fremstillet i Storbritannien

– 0mg nikotinstyrke

– 50ml e-væskeindhold i en 60ml shortfill-flaske

– Plads til 1 x 18mg nikotinsprøjte til 3mg

– 78VG/22PG

– Børnesikker og manipulationssikret hætte

– Velegnet til Sub Ohm Vaping

– Genanvendelig flaske

– TPD-kompatibel

Smagsvarianter:

Sort >

Med en innovativ glow in the dark flaske, den første og ENESTE af sin slags i spillet.

Oplev smag fra alle verdenshjørner med Havana-tobak, beriget med hvirvler af glat Madagascar Bourbon-vanilje, toppet med klæbrige, fløjlsbløde toppe af smeltet tyrkisk is. Skabt med den sande vape-kender i tankerne.

Pink

Lige fra hjertet af junglen, en læbesmagende blanding af vilde solbærbløde drik blandet med krumspring af lækker bomuld. Den perfekte måde at tilfredsstille din søde tand.

Lilla

En rig og smagfuld druesmag lavet til perfektion. Lige opdelt med 3 druesorter, der sikrer, at den rammer plet hver gang! Oplev en perfekt afbalanceret aromatisk, sød og syrlig smag sprængfyldt med en saftig blanding af røde, grønne og mørke concord-druer. 33% hvid drue, 33% rød drue, 33% Concord drue. 1 % ren magi.

Guld
Dette “Liquid Gold” er sat sammen af frisk honningglaseret litchi, der hurtigt er bakket op af de fineste mangoer og guavaer og den mindste smule is. Resultatet? Et eksplosivt tropisk spark! De eksotiske frugter er perfekt kombineret for at skabe en af de mest ikoniske smage, du vil smage! 70% Litchi, 15% Mango 10% Guava 5% Is.

Blå

Den originale opskrift er inspireret af den berømte “Dat Blue Stuff” ” men nu … i Panther Form. Dr. Vapes har omhyggeligt finjusteret profilen for at tilføje den ekstra punch. Rige blå hindbær kombineres med søde og syrlige slush-overtoner for at skabe en uforglemmelig smag. Profilen er velafbalanceret, men kompleks nok til at tilfredsstille din trang til den ultimative smag af drikkevarer.

Blue Ice

Forkæl dig selv med en frugtig frossen blå hindbærslam smag, der minder om varme somre ved poolen. Denne lyse, blå og dristige smag tilbyder en sød, sirupsagtig indånding efterfulgt af et forfriskende stød af knust is.

Specifikation

Brand

Brand

Dr. Vapes

Vægt

Vægt

0.22 kg

Kunde anmeldelser