TenTen 100ml Shortfill 0mg (70VG/30PG)

Varenummer (SKU): JWNBO0475X0350
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

104 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

12 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Lavet til vapers af vapers, TenTens udvalg af 100 ml E-liquid Shortfills tilbyder karakteristiske smagsoplevelser af høj kvalitet til overkommelige priser. Med deres eget udvalg af udsøgte smage at vælge imellem, sparede TenTen ikke på kompromiser for at levere deres dygtige og konsekvent producerede smagsvarianter, som dampere kan opleve.

Da er høj i VG, er alle disse TenTen 100ml Shortfills bedst egnede til Sub-Ohm vaping-enheder og -sæt at bruge med. Gennem Sub-Ohm vaping vil vapers virkelig opleve en produktion af tykke, smagfulde dampskyer med færre slag i halsen, mens du puster væk med din valgte smag, hvilket sikrer en førsteklasses vapingoplevelse. For tidligere rygere er der nok plads i shortfill-flasken til to nikotinsprøjter, som efterligner den følelse, man finder, når man ryger tobakscigaretter uden at skulle røre ved dem.
br data-mce-fragment=”1″>– Made In The UK

– 0mg nikotinstyrke

– 100ml E-væskeindhold i en 120ml Shortfill-flaske

– Plads til 2 x 10 ml nikotinskud

– 70VG/30PG

– Børnesikker & Tamper Evident Cap

– Velegnet til Sub Ohm Vaping & Pods

– Genanvendelig flaske & Box

– TPD-kompatibel

Smag:
Solbæranis
En dyb smag med sødme som et resultat af at blande solbær med anisblomstrede noter for at give læbelige resultater.< br data-mce-fragment="1">
Blue Raspberry
Bringer vapers ren saftig frugt fyldt godhed med denne signatur blå hindbær smag pakket fuld af dejlig sødme.

Drue blandet med Bær
Saftig drue med en sød blanding af sommerbær til en fantastisk blanding, der holder hele dagen lang.

Heiberry Ice
En afbalanceret blanding af mentol og blandet røde bær for at give vapers en intens smag, der kombinerer en frugtagtig følelse med et iskoldt spark ved udåndingen.

Mango
Eksotisk smagende mango i al sin saftige saftighed med en kølig iskold blæst, der vil give en forfriskende, glat damp på varme sommerdage.

Blandet bær
>< span>En blanding af blandede bær, alle blandet for en moden, lækker smag, som enhver, der respekterer sig selv, vil synke deres smagsløg ned i.

Hindbærlemonade
Lemonade og hindbær blandet sammen til en syrlig, sød fyldt sodavandsblanding fuld af frugtagtige noter i al deres brus , citrusagtig smag.

Red Berry Ice
En fejlfri sammensmeltning af bær, vindruer, anis og eukalyptus for en virkelig klassisk smag, der byder på alt dette i et virkelig mundvandsnde medley.

Jordbærvandmelon
Sprækket med udsøgte frugter efter smag, dette samler jordbær og vandmelon for at fremtrylle en virkelig sød, forfriskende og saftfyldt smag, du skal smage for at tro.

Vandmelon-is
Ved at tage vandmelon med en smule kølig is til en sød, kølig smag, der vil få enhver vaper til at føle sig frisk efter nok sug af dette.

Specifikation

Brand

Brand

TenTen

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser