Slushie by Liqua Vape 100ml Shortfill 0mg (70VG/30PG)

Varenummer (SKU): JWNAF0084X0228
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

126 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

17 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ved at bringe den perfekte balance mellem ekspertise og dygtighed til at væve trådene af fristende smag og optimal branding frembringer disse 100 ml Slushie By Liqua Vape Shortfills en kraftfuld fusion af brandets etos og kultur til skabe et virkeligt udvalg af spektakulære e-væsker.

Disse Liqua Vape Slushie shortfills fungerer bedst sammen med Sub-Ohm vaping-enheder og -sæt, og de er alle høje i VG. Med Sub-Ohm-enheder kan vapers få det allerbedste ud af den smag, de har valgt, med en stærk produktion af tykke dampskyer med færre halsen under indånding. For dem, der ønsker at få nikotin infunderet i deres valgte smag, er der nok til to 2 nikotinshots til at opfylde denne trang uden at skulle røre ved en pakke cigaretter.
< br data-mce-fragment="1">– Made In The UK

– 0mg nikotinstyrke

– 100 ml e-væskeindhold i en 120 ml Shortfill-flaske

– Plads til 2 x 10 ml nikotinskud

>< span data-mce-fragment="1">– 70VG/30PG

– Ideel til Sub-Ohm-enheder & Kits

– Børnesikker hætte & Tamper Evident Seal

– Genanvendelig flaske

– TPD-kompatibel

Smagsvarianter:
Strawberry Slush
Slushie har taget den klassiske jordbærslam til et helt nyt niveau. Indviklet lag af ingredienser for at skabe et uimodståeligt, jordbæris-kick ved indånding, mens kiwien eksploderer eksotiske vibes på tungen ved udånding.

Blueberry Slush
Intet smager helt som sommer mere end en saftig, læskende smag til at slukke din tørst. Blue Raspberry Slushie er et overvældende sammenkog af kraftfuld blåbær- og hindbær-relish fusioneret med en mægtig isbombe for at inkorporere den spændende oplevelse af den frosne tang.

Bubblegum Slush
Bubblegum Slush er sød enkelhed, når det er bedst. Genoplev dine barndomsminder, mens hver indånding overvælder din gane med en ultimativ, sød aroma svarende til at sprænge et frisk stykke tyggegummi.

Cola Slush
Den fantastiske cola ispop udviklet sig til din hele dagen sommer Vape. På en varm sommerdag er Cola Ice en klassiker til at berolige og afkøle din hjerne. Sikke en perfekt ledsager til en dag i den brændende sol.

Summer Slush
Tar sommerfrugter til et helt nyt niveau. Summer slush er et overvældende sammenkog, der inkorporerer den perfekte blanding af sommerfrugter ved indånding med en iskold limonadeudånding.

Passion & Mango
Et saftigt utal af passionsfrugter og moden mango giver dig smagen af øens livsstil. Sikke en perfekt følgesvend til en dag i den varme tropiske sol.

Black Cherry Raspberry
Black Cherry Raspberry kombinerer disse to stærke bærsmag sammen for at skabe en unik og vidunderlig bærprofiloplevelse i hvert træk.

Sour Apple & Vandmelon
Afslut dagen med mundvandsvandende sød vandmelon og et strejf af syrligt æble for at afrunde denne sukkulent hele dagen vape.

Raspberry Bubblegum
En dejlig hindbær fuld af syrlige, søde noter afsluttet med et tyggegummi-twist.

Mangosteen & Guava
En frisk blanding af sommermangostan og tropisk guava sjap afkølet til perfektion med kølig mentol.

Specifikation

Brand

Brand

Liqua Vape

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser