Nasty Juice 50ml Shortfill 0mg (70VG/30PG)

Varenummer (SKU): JWNBO0193X0350
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

186 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

5 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bruget til dig af Nasty Juice, et malaysisk-baseret e-liquid-mærke, der brænder for at skabe avancerede, autentiske smagsvarianter til overkommelige priser, og dine smagsløg vil opleve mindeværdige smage at nyde i al deres friske, frugtige og rene herlighed!

Alle af Nasty Juice’s 50 ml shortfills kommer i en høj VG-blanding, som fungerer bedst sammen med alle Sub-Ohm vaping-sæt og pods. Når du er begyndt at puste, vil du opleve tykke, smagfulde dampskyer, der undgår at give dig hårde slag mod halsen, mens du damper. For tidligere rygere er der plads nok til et enkelt nikotinskud, hvor du kan tilsætte din valgte e-væskesmag med nikotin for at genskabe den følelse, man finder, når man ryger tobakscigaretter.

– Lavet i Malaysia

– 0mg nikotinstyrke

– 50 ml e-væskeindhold i en 60 ml kortfyldt flaske

– Plads til 1 x 10 ml nikotinsprøjte

– 70VG/30PG

– Designet til Sub Ohm Vaping

– Børnesikker kasket & Tamper Evident Seal

– Genanvendelig flaske

– TPD-klage

Smagsvarianter:
Dårligt blod – Blandingen af solbær:
En af de mest eftertragtede frugtagtige smage på verdensplan, især i Storbritannien, er brygget til perfektion. Den søde jordagtige solbærsmag blandet med lav mynte resulterede i en fremragende forfriskende følelse og skyer.

Fat Boy – The Mix of Mango:
Denne smag er en genial blanding af moden mango og østens eksotiske mango. Duften af mango er aromatisk skarp, men alligevel ikke for overvældende. Den rigtige note af sødme og en lille antydning af syrlighed kombineret med den let luftige kølighed af mynte giver dig en smag af paradis.

Devil Teeth – The Mix af Honey Dew & Syrlig:
Blad sommerstemning beskriver bedst den friske honningdugsmag. Smagen, når den indåndes, er behagelig, mens den udåndes, er fængslende. Det giver dig måske en sommerlig følelse, men den er helt sikkert fantastisk til hele året rundt.

Wicked Haze – Solbær med Lemonade Soda:
Denne gang kommer vi med en populær smag, en blanding af solbær og limonade, der skaber en utrolig ekstraordinær udåndingssmag. Lemonadelaget er perfekt blandet uden at overdrive det, hvilket skaber en himmelsk følelse. Smag solbær, når du inhalerer og den ikke-brakke limonade, når du puster ud, du vil helt sikkert blive imponeret ved første indånding! For os er denne kombination bare perfekt.

Langsom Blow – Ananas Lemonade:
Smagen af ananas lagdelt med lime sodavand, der helt sikkert vil få dig til at smage dens friskhed uden at kede sig! Den tynde ananasskive sikrer, at du nyder at inhalere den indtil den sidste dråbe. Med sin milde og friske smag er denne juice skabt til din daglige dampsmag.

Asap Grape – Grape Punch:
Sort drue kombineret med modne bær og andre frugter producerer ligeledes denne lækre druesaft. Den bitre udåndingssmag af druer er toppet med smagen af bær for at skabe en smag, som du aldrig kommer til at kede dig af. Du får ikke den brændende smag, som du altid får fra andre druesafter på markedet. Tror du på det? Prøv det!

Green Ape – The Mix of Green Æble og Bubblegum:
Forbedret smag! Oplev godheden fra denne milde, men smagfulde æble-e-juice. Den helt rigtige sødme og en lille antydning af syrlighed af et æble, som du plejede at spise, beskriver bedst, hvor ægte smagen af denne smag. Tag en ‘bid’ af et æble med Nasty Juice!

Cush Man – Tropical Mango:
Du vil aldrig finde denne en af de bedste frugtagtige smag af denne e-juice med mango-smag. Den autentiske smag med en behagelig aroma vil øge din appetit. Dette er en af de smagsvarianter, som vores faste og pålidelige kunde anbefaler. Gå ikke glip af det!

Trap Queen – The Blanding af jordbær:
Denne smag indeholder en smagfuld moden jordbærfrugt, frisk høstet fra gården. Du vil blive begejstret for friskheden og sødmen, der får dig til at føle, at du er i en jordbærfarm. Giv det en chance!

Specifikation

Brand

Brand

Nasty Juice

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser