Flavour Treats Classics by Ohm Boy 100ml Shortfill 0mg (70VG/30PG)

Varenummer (SKU): JWNBJ0163X0227
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

104 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

7 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Flavor Treats er et mærke af shortfills med dessert og sliksmag fra Ohm Boy, lavet til sub-ohm vaperen med en smule sød tand. Baseret i Storbritannien arbejder de hårdt på at sikre, at de tilbyder premium-produkter til en overkommelig pris.

– Made in the UK

– 0mg Nikotinstyrke< br>
– 100ml E-væskeindhold i en 120ml Shortfill-flaske

– Plads til 2 x 18mg nikotinsprøjter til 3mg

– 70VG/30PG

– Børnesikret and Tamper evident cap

– Velegnet til Sub Ohm Vaping

– Genanvendelig flaske

– TPD-kompatibel

Smag:

Master Black 100ml Shortfill E-liquid fra Flavor Treats er en bærsmag med hints af Iskolde Menthol. Nic Shot-kompatibel, Budget Choice E-væske. En fantastisk brombær e-væske med et strejf af menthol på udåndingen med en dejlig tone af solbær efter den. Et topvalg til en smagfuld heldagsvape.

Master Red 100ml Shortfill E-liquid fra Flavor Treats er en unik Berry Menthol-smag med antydninger af anis. Nic Shot-kompatibel, Budget Choice E-væske. Denne klassiske e-væske begynder med den frodige smag af modne røde bær, sorte druer og sød eukalyptus, efterfulgt af et varmt spark af anis og slutter på en kølig menthol-afslutning.
>< br data-mce-fragment="1">Master Blue 100ml Shortfill E-væske fra Flavor Treats er en Icy Fruit & Smag af bær. Nic Shot-kompatibel, Budget Choice E-væske. Eksplosiv blanding af modne bær blandet med iskold mentol, en kombination som er perfekt afbalanceret med frugtsmagen. Det iskolde slag ved udånding er beroligende og mintagtigt, hvilket fungerer perfekt sammen med fusionen af friske bær smagt igennem.

Master Pink Shortfill e-liquid fra Flavor Treats Classics spiller med eksotiske og dristige frugtnoter, for at skabe en lagdelt blanding af saftige smage.

Specifikation

Brand

Brand

Ohm Boy

Vægt

Vægt

0.22 kg

Kunde anmeldelser