Expired::20mg Elf Bar T600 Disposable Vape Device with Filters 600 Puffs

Varenummer (SKU): JWN20mgElfBarT600FreshAir
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

15 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

9 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Med sit slanke og kompakte design og udseende sikrer Elf Bar T600 Disposable Vape Device med sit udvalg af dejlige frugtinspirerede smage både langvarige og mindeværdige vapingoplevelser på farten eller derhjemme .

Det indbyggede 500mAh batteri giver stabile og kontinuerlig output for pålidelig smags- og dampproduktion, der vil vare op til 600 sug. Hver smag har et koncentreret forhold på 50 % VG (vegetabilsk glycerin) og 50 % PG (propylenglycol) for fødevarearomaer af høj kvalitet og salt nikotin. Dette gør Elf Bar T600 ideel til MTL-dampning (mund til lunge) på grund af dets lommestørrelsesdesign, samtidig med at den emulerer følelsen af en cigaret med en jævnere luftstrøm.
< br data-mce-fragment="1">Specifikationer:
– Kapacitet: 2ml
– 20mg (2%) Nikotinstyrke
– Batteri: 500mAh (indbygget)
– Op til 600 pust
– 50%PG/50%VG< /span>
– Slank & Kompakt udseende
– Unikt filterspidsdesign
– Økologisk bomuld af høj kvalitet

Smagsvarianter:
Strawberry Ice Cream
En cremet dessertblanding, der fanger søde sommerjordbær for at give et modent højdepunkt på indåndingen. Det efterfølges af en delikat glat is-undertone for en lækker udånding.

Kiwi Passionfruit Guava
Bringer søde og sure noter af kiwi og eksotisk passionsfrugt, der giver en dejligt velsmagende blanding af eksotiske frugter. En syrlig fremhævning på indåndingen efterfølges af en delikat cremet smag af guava ved udåndingen.

Blue Razz Lemonade
En sliklignende blå hindbærhøjdepunkt på indåndingen fuld af søde blåbær og syrlige hindbærnoter. På udåndingen frembringer pivende limonade-undertoner en lækker citrussmag.

Mango
En velsmagende tropisk frugtsmag, der fanger saftige mangonoter hele vejen igennem. På ind- og udånding efterfølges et rip-highlight på indåndingen af glatte eksotiske undertoner for at skabe en lækker blandet smag.

Ananas Fersken Mango
Fanger sød, men alligevel syrlig noter af eksotiske ananas og saftig mango for en velsmagende blanding af tropiske og årstidens frugter. Ved indånding og udånding efterfølges et rivende højdepunkt på indåndingen af en delikat smag af fersken for at skabe et lækkert twist.

Strawberry Kiwi
Vidunderligt fangede saftige jordbær noter, der er en populær frugtblandingssmag. På både indånding og udånding efterfølges et rip-highlight af en lækkert pirrende udånding med syrlig-søde eksotiske kiwi-undertoner for mundrette resultater.

Vandmelon Citron
En velsmagende blanding af tropiske og citrusfrugter, der har saftige noter af søde vandmeloner, der skaber et modent højdepunkt på indåndingen. Dette efterfølges af en syrlig smags-twist med en krydret citrontone for at fremtrylle lækre resultater.

Bananmælk
Dette frembringer glatte og cremede banannoter for en cremet , fremhævelse af tropisk smag på inhaleringen efterfulgt af glatte milkshake-undertoner for at skabe en lækker udånding.

Mango Peach Watermelon
En velsmagende blanding af tropiske og årstidens frugter, der fremtryller sødt noter af tropisk mango og delikat fersken efterfulgt af saftige noter af vandmelon for at skabe et lækkert saftigt twist.

Peach Mango Guava
Søde noter af tropisk mango og delikat fersken, der er inden for en velsmagende blanding af tropiske og årstidens frugter. På både ind- og udånding efterfølges et modent, frugtigt højdepunkt af cremede noter af guava for at skabe noget lækkert velsmagende.

Juicy Peach
Denne enkelt frugtsmag fanger saftige delikate ferskennoter hele vejen igennem. På indåndingen efterfølges et lækkert højdepunkt af glatte frugtagtige undertoner for at skabe en velsmagende sukkerholdig udånding.

Strawberry Cheesecake
En cremet dessertblanding, der fanger søde sommerjordbær. Et rivende højdepunkt på indåndingen efterfølges af en delikat glat og cremet cheesecake-undertone for at skabe en lækker udånding.

Peach Mango Guava
Et harmonisk samspil mellem saftig fersken, sød mango og duftende guava, der samler sig til en fristende tropisk damp.

Specifikation

Brand

Brand

Elf Bar

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser