City Vape 18mg 10ml Flavoured E-liquid (30VG/70PG)

Varenummer (SKU): JWNAQ0192X0066
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

25 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

9 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ekspert blandet og fremstillet i Storbritannien er City Vape hurtigt ved at blive det foretrukne mærke blandt mange britiske vapers. City Vape er udviklet af kun de bedst sælgende smagsvarianter og producerer et bredt udvalg for enhver smag.

– Lavet i Storbritannien

< span>– 18 mg nikotinstyrke

– 10 ml flaske

– 30VG/70PG

< span>– Designet til mund-til-lunge- og pod-dampning (ideel til begyndere)

– Børnesikker hætte

– Genanvendelig Flaske

– TPD-kompatibel

Smag:< /span>
Arctic Mint:
City Vape Arctic Mint – et iskoldt blæst af mint-menthol ekspertblandet til den fedeste standard. Isbjørnens valg af mynte.

Baked Well Cherry:
Smuldret wienerbrød med mandelsvamp, sød glasur og delikat kirsebær, bagt til perfektion til din vaping fornøjelse.

Blackberg:
Blackberg tager dette til et nyt frugtagtigt niveau, hovedsmag omfatter brombær, mentol og eukalyptus. Denne kølige og tilfredsstillende smagsoplevelse er præcis, hvad elskere af den seje frugtvape har ledt efter.

Blackpool Rock:
City Vape Blackpool Rock bringer den smag hjem sammen med alle minderne om en tur til landets foretrukne mødested ved havet.

Blue Mint:
City Vape Blue Mint er en helt ny kombination af saftige blåbær, kølende menthol og et strejf af mynte for virkelig at få den delikate sødme frem.

Blåbær:
Sommer , vinter, efterår eller forår, blåbær er en favorit smag hele året rundt. City Vape Blueberry er den bedste blåbærvape til dato.

Bubblegum:
Sød og lækker, City Vape Bubblegum tager den tilbage til det grundlæggende og vil minde om dig af barndomsminder.

City Berg:
City Berg er en samling af bærsmag, kølende mentol og en infusion af tropisk mango, City Berg er den bedste smag af sin art til dato.

City LB:
Tobakssmag var særlig hård under skabelsen af den nye City Vape Juicesortiment, City LB er kulminationen på måneder i udvikling, over 100 tobakssmagsblandinger testet og yderligere smagsstoffer for at tilføje en balance mellem potent tobak, sødme og tilfredshed.

City Red:
City Red er en forbedret og snoet version af en klassiker, en fantastisk britisk smag, som vi bare skulle skabe en variation af. Dybe kirsebær, ribs og mentol, virkelig majestætisk.

Colaflasker:
En af de mest populære varianter inden for vaping, den ydmyge colaflaske får den debut med City Vape efter over et år i udvikling, vi er klar og stolte over at præsentere den for dig.

Citronisvaffel:
En helt ny smag, mens hele verden kæmper for at skabe forskellige versioner af citrontærte, tog City Vape den mindre rejste vej og skabte et helt nyt twist på den populære citrondessertlinje. Citrondryppet is på en varm belgisk vaffel med flødeskum og en let drysning af fint brun farin.

Menthol:
Du kan ikke have en udvalg af vapejuice uden en enkel og ligetil mentol, den kolde kulde af ren is-mentol og dens silkebløde glathed vil tilfredsstille selv den koldeste smag.

Peach Passion: >
En øjeblikkelig bestseller, da City Vape lancerede denne smag for over et år siden, den var simpelthen guddommelig, ferskner med passionsfrugt et par hemmelige smagsvarianter, der gør City Vape Peach Passion unikt tilfredsstillende.

Rabarber & Vanillecreme:
Rabarber & Custard har været en fast egenskabssmag i City Vape-serien i årevis, dette er vores bedste formel til dato, fremstillet og behandlet. Processen med omhyggeligt at balancere den bittersøde rabarber med rig og cremet vanillecreme har virkelig testet teamet hos City Vape , vi er 100 % sikre på, at du vil nyde dette mesterværk.

Sherbet Fizz:
Sherbet Fizz har været en smag, der blev overset i årevis , City Vape har fornyet og genskabt den gamle brusende sorbet-smag, som vi alle har nydt på et tidspunkt i vores liv.

Spearmint:
A kombination af flere mynte og kølende smage bringer City Vape Spearmint den mest perfekte version af denne smag til markedet og lover at tilfredsstille din grønne myntesmag

Jordbær & Kiwi:
Frygtige og modne jordbær blandet med skarp kiwi, alt hvad vi ønskede at komme videre med denne yndlingssmag fra den tidligere City Vape-serie.

Sweet Grape:
City Vape har altid haft en druesmag i sortimentet, men den nye linje af TPD-kompatible væsker skulle være et stykke over resten, denne nu drue er kun en druevæskedåse muligvis være før smager falsk og ‘halsagtig’. Ethvert tidspunkt er bedst for denne allrounder af druesmag.

Vandmelonbombe:
Vandmelon og hints af cantaloupe og honningdug bare for at runde af bedste melonbaserede smag, vi nogensinde har smagt.

Specifikation

Brand

Brand

City Vape

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser