Berry By Nasty Juice 50ml Shortfill 0mg (70VG/30PG)

Varenummer (SKU): JWNBO0210X0350
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

186 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

16 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Smager ligesom bær, men givet Nasty Juice-behandlingen vil denne Berry Series-serie af 50 ml Shortfills friste smagsløgene hos dem, der leder efter velsmagende e-væsker at opleve. Hver af disse tilbyder deres unikke smag fuld af lidenskabelige, dristige sommersmag for at nyde sug efter sug.

Med en høj VG e-væsker kan du bruge enhver af disse Berry Series shortfills med Sub-Ohm vaping kits og pods for de bedste resultater, hvor du kan opleve tykke skyer af dampe af din valgte smag. Din hals, når du puster væk, vil modtage færre hits til den, så du vil føle glatheden af disse Berry Series e-væsker. For tidligere rygere kan du tilføje et enkelt nikotinsprit for at infundere din e-væske for at opfylde din nikotintrang, mens du damper uden at skulle røre en cigaret.

– Lavet i Malaysia

– 0mg nikotinstyrke

– 50 ml e-væskeindhold i en 60 ml kortfyldt flaske

>< span data-mce-fragment="1">– Plads til 1 x 10 ml nikotinsprøjte

– 70VG/30PG

– Designet til Sub Ohm Vaping

– Børnesikker kasket & Tamper Evident Seal

– Genanvendelig flaske

– TPD-klage

Smagsvarianter:
Broski Berry
Brygget med passion i hjertet og giver et pirrende twist-variance-lag af eftersmag fra kombinationsbær. En elsker af kolde klimaer og stoltheden af skotsk frugt. Kombinationen af forskellige bærs syrlighed er en ægte smag af sommer.

Sicko Blue
Smagen af friskplukkede hindbær lige fra vinstokken og pop det i munden, som bliver hurtigt til en fed smag. Denne mundrette smag har det søde kick af en saftig hindbær med blandingslag efter smagsoplevelse.

Stargazing
Ikke for tyk, men god til at nippe til en smag, der vil tage dig med på en rutschebane af følelser. Når du rammer dem på goldlocks-stadiet, kan få bær konkurrere med deres søde træagtige smag og egnede til daglig vape.

Specifikation

Brand

Brand

Nasty Juice

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser