20mg Vapes Bars Ghost 800 Disposable Vape Device 650 Puffs

Varenummer (SKU): JWNBE0299X0308
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

74 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

5 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

 • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • Prisgaranti
 • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Med disse førsteklasses 20 mg Vape Bars Ghost 800 Disposable Vape-enheder, vil du være i stand til at smage den fulde forskel, når du damper en af de 18 spændende varianter at vælge imellem. Deer klar til brug, så snart du tager dem ud af deres æsker, så du kan bare begynde at puste væk med din valgte smag, når du er klar. Tarvingens kompakte, lette design gør dem til en nem enhed at tage med dig, uanset hvor du går

Hver Ghost 800 Disposable er fyldt med 2 ml 20 mg nikotinsalt e-væske, der emulerer den stærke. Følelse, som man ofte kan se, når man ryger cigaretter med en fantastisk smag. Hver enkelt holder op til cirka 650 pust drevet af det indbyggede 550mAh-batteri, der sikrer en mindeværdig vaping-oplevelse fra første pust til sidste.

Uden behov for at genoplade eller genopfylde den, er Ghost 800, når den er opbrugt, klar til at blive bortskaffet.

Specifikationer:

 • 20 mg nikotinsalt (2 %) E-væske
 • Kapacitet: 2,0 ml
 • Pust: Op til 650 sug< /li>
 • Batteri: 550mAh (indbygget)
 • Tegningsaktivering
 • Klar til brug
 • Ingen genopfyldninger & Opladning
 • Bærbar & Letvægtsdesign

Kassen indeholder:

 • 1 x Vape Bars Ghost 800 engangsvape-enhed

Smagsvarianter:
Rainbow
Hvis du synes, frugtagtig er en perfekt vapesmag i sig selv, så vent til du prøver Vapes Bars ® Ghost – Rainbow. Den sur-søde blanding giver et helt nyt niveau af saftig, duftende smag til din vapingoplevelse, hvilket gør den til et garanteret hit!

Watermelon Ice
The Vapes Bars ® Ghost Watermelon Ice fremkalder let følelsen af sommer. Du vil nyde alle dine søde trang til damp på én gang, takket være en blanding af frisk vandmelon og køligheden af is. Smag naturen hele vejen!

Bananais
Her er en godbid til bananfans! Denne smag kombinerer en saftig banansmag med et strejf af kold mynte. Den unikke blanding giver dig en forfriskende kold følelse, og dine yndlingssmag bringer en cremet og krydret følelse til live med en blanding af modne søde bananer og et forfriskende frostpræg.

Mixed Berry Menthol
Vapning med frugtsmag har lige fået en opgradering med Vapes Bars ® Ghost 800 – Mixed Berry Menthol . Oplev en blanding af bærsang og sødme: Forestil dig jordbær, blåbær og brombær med et stænk mentol i en enkelt vape! Prøv denne lækre smag af lokkende bærblandinger for en mere forfriskende vapingoplevelse!

Strawberry Lime
Nyd et dejligt frugtudbrud af smag med en fantastisk blanding af lækre jordbær og frisk lime. Strawberry Lime Vapes Bars® Ghost 800 er en vidunderlig afbalanceret frugtagtig fornøjelse med lækre jordbær ved indåndingen og forfriskende lime ved udåndingen.

Saftige druebær
Denne blanding af fristende bær og saftige druer er tilsat en let kølende fornemmelse for at give dig et udbrud af velsmagende syrlighed og sødme med hvert sug .

Glacier Mint
Dette er ikke din gennemsnitlige minty vape! Udforsk en sprød og forfriskende menthol-eftersmag, der bliver hængende i ganen med en isnende og stærk levering af din yndlingsmyntesmag. Forvent et udbrud af citrusfarvet, efterfulgt af et brag af iskold friskhed og en sprød, ren, men cremet finish.

Sur æble
Med hver pust får du en byge af absolut forbløffende lækkerhed af frisk og sprød naturlig æblesmag med et strejf af syrlighed. En smag, der giver dig lyst til mere. Sour Apple Vapes Bars® giver 800 sug og er den perfekte blanding af syrlighed, sprødhed og forfriskende kølighed.

Karamel Tobak
Forbered dig på at tage på en smagfuld tur med jordnær vape og sukkerholdig eftersmag. Oplev en kombination af robust smag med rig tobak, der er blevet belagt med dejlige karamelnoter og tilsat vaniljecreme for silkeagtighed.

Cola Ice
Hvis du er den gammeldags type, eller du bare elsker den brusende smag af din cola, så er dette noget for dig. Mærk bruset af nyåbnet cola, med en smag, der er så omhyggeligt opfundet og blandet efter smag ligesom sodavand.

Blue Bull
Kølighed og gejst til din vaping-stil. Så fantastisk, du vil have mere – engangspakken er fyldt med smagen af din yndlingsenergidrik for at holde din adrenalin pumpende hele dagen. Denne livlige, skarpe og spændende engangsvape er en showstopper på ethvert tidspunkt af dagen.

Pink Lemonade strong>
Nyd den tørstslukkende, kølige og forfriskende vape fyldt med sprudlende limonade og den helt rigtige mængde rød frugtsmag til at give den det ekstra kick.

Kiwi Passionsfrugt Lime
Foretrækker du at nedtone sødmen ? Sig hej til en eksotisk blanding af tropiske saftige og intenst syrlige smage! Denne passionsfrugt kiwi lime blanding giver lidt eller ingen sød eftersmag.

Papaya Pineapple Mango
Spændende nuancer af ekspert blandede smage med den helt rigtige mængde sødme vil drive dine smagsløg vilde. Dette er en fuld-on frugt infusion smag vape med en forfriskende smag og citrus undertoner fra ananas, der vil give dig lyst til at vape hele dagen!

Sød & Sour Lemon Sherbet
Med denne Ghost Sweet and Sour Lemon Sherbet-smag kan du nemt genskabe sommeroplevelsen. En infusion af frugtagtige blandinger og kulden fra frossen is lader dig give efter for alle dine søde trang til damp på én gang. Hvert halsslag og udånding vil uden tvivl tilfredsstille dine smagsløg.

Hindbærgrapefrugtappelsin
En perfekt blanding af søde ‘n’ sure frugtsmag. Kun det bedste.

Cinnamon Fireball Candy
Cinnamon Fireball Candy vil give dig den kanel, du har længes efter. Denne engangsvape holder dig på tæerne med en krydret kanelsmag! Spækket med sød, men rig smag og afsluttes med en smuk, fløjlsagtig undertone, der får dig til at ønske mere!

Specifikation

Brand

Brand

Vapes Bars

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser