20mg TOOT Bar Disposable Vape Device 600 Puffs

Varenummer (SKU): JWNBN0102X0359
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

72 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

11 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

 • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • Prisgaranti
 • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

I form af et slankt og unikt design er TOOT Bar Disposable Vape Device blevet omkonstrueret for at give forbrugeren den bedste vapingoplevelse fra start til slut. Ved at tilbyde 9 rene, friske, men enkle smagsvarianter, alle designet i Storbritannien med britisk fremstillede smagsvarianter, undgår TOOT Bar trenden med over-the-top, billige fremstillede smagsvarianter, der forvirrer smagsløgene til overlegen førsteklasses kvalitet. Blandt TOOTs udvalg kan nævnes sådanne klassiske smagsvarianter som Banana Ice og Cool Mint sammen med potentielle nye favoritter Watermelon Ice, Lychee Ice og Café Latte for at tilbyde de bedste vapers, som kan nydes fuldt ud.

Hver TOOT Bar tilbyder 20 mg nikotinsaltvæske, der er fyldt på forhånd med en kapacitet på 2 ml. Kombineret med et indbygget 380mAh batteri, vil den valgte smag af din vape vare cirka op til 600 pust. TOOT Bars unikke moderne design og pålidelighed bidrager til letheden og bekvemmeligheden ved bare at nyde din valgte smag lige fra det første sug. Emballagen er lige så stilfuld med en metallisk glans til at fange ens opmærksomhed, som også er fuldt TPD-kompatibel blandt overfyldte hylder.

Når det er helt opbrugt, skal du blot bortskaffe TOOT-bjælken sikkert, da du ikke behøver at genopfylde eller genoplade den.

 • Størrelse: 98 x 19 x 7,5 mm
 • 20 mg nikotinsalt (2%) E-væske
 • E-væske Kapacitet: 2,0 ml
 • Puff: Op til 600 pust
 • Batteri: 380mAh (indbygget -In)
 • Tegning aktiveret
 • Klar til brug
 • Unikt moderne design
 • UK lavet smag
 • Ikke-genopfyldelig & Genopladelig
 • TPD-kompatibel

Kassen indeholder:

 • 1 x Toot Bar Engangs Vape-enhed

Smagsvarianter:
Bananais
TOOT har perfekt udformet den bløde og søde smag og duft af den friske frugt. Du vil kunne nyde denne tilføjelse dagligt, uanset om du er på farten eller derhjemme.

Mango
Denne eksotiske tilføjelse til TOOT-samlingen vil give dig den fineste tropiske oplevelse. Toot har genskabt den søde fornemmelse fra en frisk mango, som kunderne kan nyde. Den tropiske duft af baren vil altid give dig lyst til mere.

Lychee Ice
Dette er en af de nye varianter i TOOT-porteføljen og en af deres bedste. Den friske, frugtige og forfriskende smag får alle til at vende tilbage efter mere. Kom og se, hvad al hypen handler om!

Vandmelon
Designet af denne vape er lige så glat og sød som smagen. Denne frugtige vandmelon-enhed efterlader en mundvandsfølelse, som ingen kan modstå.

Blue Razz
Blueberry Raspberry, den øjeblikkelige frugtbar, der giver dig den friske smag, du har brug for for at komme dig igennem dagen. Dens frugtige kick og lækre eftersmag vil gøre dig glad for, at du prøvede denne TOOT-bar.

Café Latte
Leder du efter den perfekte vape til at komplimentere din morgenkaffe? Stop med at lede. TOOT har skabt den perfekte blanding af rig, cremet og subtilt alt sammen i en Café Latte-smagsdamp.

Peach Ice
Peach Ice er uden tvivl en af yndlingssmagene i denne kollektion med sin vidunderligt modne fersken smag og duft. TOOT har matchet fersken med en unik kølende fornemmelse efter hver brug.

Vanille
Dette er en af de finere smagsvarianter i livet. TOOT har nået den glatte, søde tekstur af denne vaniljesmag. Den aroma, der gives, vil minde dig om en frisklavet dessert.

Cool Mint
Cool Mint er en af de mest ikoniske smagsvarianter. Dens forfriskende smag vil give dig en langvarig kølig eftersmag. Den friske smag bærer igennem på både ind- og udånding af din bar.

Specifikation

Brand

Brand

TOOT Bar

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser