20mg Pod Salt Origins 10ml Nic Salt (50VG/50PG)

Varenummer (SKU): JWNDA0036X0104
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

38 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

20 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Inspireret af oprindelseshistorien om vaping, som fandt sine rødder i dem, der ønskede at holde op med at ryge, men som ikke havde meget gavn af klassiske metoder, kombinerer disse 20 mg Pod Salt Origins Nic-salte autentiske smage fra rygeloungen med deres førsteklasses, prisvindende Nikotinsalt-formel, der tilbyder uovertruffen glathed og styrke for at skabe en helt unik vaping-oplevelse. Du vil nyde de rige, varme smag, som tobak kan tilbyde uden det egentlige blad.

Perfekt til dem, der ønsker at holde op med at ryge og har brug for høje nikotinstyrker for at bekæmpe trangen. Blidere mod halsen, mens du stadig giver et godt nikotin-kick, vil du aldrig gå tilbage til noget andet, når du først har prøvet disse nikotinsalte. Som 50VG/50PG e-væsker er disse Pod Salt Origins Nic-salte bedst egnede til mund til lunge (MTL) vaping.

– Made In The UK

>< span data-mce-fragment="1">– 20mg nikotinsalt

– 10 ml flaske

– 50VG /50PG

– Ideel til mund til lunge (MTL ) Vaping, Pods & Startsæt

– Børnesikker hætte og forsegling med indgreb< /span>

– Genanvendelig flaske og æske

– TPD-kompatibel

Smagsvarianter:
>< strong data-mce-fragment="1">Virginia Gold
Inspireret af den berømte rulletobak i midten af vesten . Denne dybe, velristede smag nyder at være mild, men kan prale af et sødt, vaniljehint, der får dig til at vende tilbage efter mere.

Cubansk Créme
Et unikt twist på den cubanske tobaksklassiker. Nyd noter af kun de bedste håndlavede cigarer, der kan prale af rige og skarpe aromaer, med en delikat strejf af sød vaniljecreme.

Royal Tobacco
Til den raffinerede palet , denne bløde tobak er velafrundet og let. Rigt fremhævet af let karamel, der byder på søde noter med hvert sug.

True Tobacco
Den mest autentiske tobakssmag, der findes, dette er et must for tobakskendere. Fyldig og robust, nyd varme, naturlige jordfarver med strejf af sødme. Ideel til storrygere.

Mentholtobak
Denne tobak, der minder om mentolcigaretten, smager ligesom de håndrullede smagsvarianter, du elsker, med en forfriskende mentolbrise til afkøle de varme, naturlige smage. Perfekt til dem, der skifter fra rygning til dampning.

Sprit Tobak
Rig og mørk, denne fyldige smag har den karakteristiske jordagtige tobakssmag, komplimenteret af opvarmning af absint til en bitter-sød lakrids twist.

Specifikation

Brand

Brand

Pod Salt

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser