20mg Nasty Pod Mate 10ml Nic Salts (50VG/50PG)

Varenummer (SKU): JWNBO0108X0350
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

52 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

14 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Specielt formuleret ved at bruge ingredienser af højeste kvalitet, disse 20 mg Nasty Pod Mate Nic-salte. Med 12 fremragende, potente smagsvarianter til rådighed, vil du og dine smagsløg få en god oplevelse med at dampe disse Pod Mate Nic-salte, der nøje gentager den lignende følelse der følger med< /span> rygning af cigaretter. I den forstand er disse en ideel måde for tidligere rygere at gå fra rygning og til vaping.

span data-mce-fragment=”1″>Som 50VG/50PG e-væsker er Nasty Pod Mate Nic Salts designet til at passe til Mouth To Lung (MTL) stilen med dampning med især bælg. Da nikotinindtaget er, vil det levere nikotin hurtigere og vil vare ret længere end andre e-væsker. Derudover er niveauet af tilfredshed meget højere end med traditionelle e-væsker, da disse Nic-salte kommer med minimal halsirritation, når du inhalerer din valgte smag.

– Made in Malaysia

– 20mg nikotinsalt

– 10 ml flaske

– 50VG/50PG

– Kun til mund til lunge (MTL) Vaping Pods

– Børnesikker hætte og forsegling

– Genanvendelig Flaske og æske

– TPD-kompatibel

Smagsvarianter :
Blue Raspberry Bubblegum
En lækker smag af blå hindbær slik med et strejf af Bubblegum, der er lige så uimodståelig, som det lyder.

Caramel Cream Cookies
Lige så cremet, sprød og fristende som det lyder, denne kærligt blandede smag vil virkelig få din mund til at løbe af ekstrem glæde.

Drue & Blandede bær
Forener Nastys prisvindende smage til noget virkelig sensationelt fyldt med bittersøde mørke druer og syrlige bær.< /span>

Lychee
At tage den søde, syrlige litchi til noget virkelig duftende og velafrundet efter smag, efter at Nasty er færdig med det.

Mango Ice
>< span data-mce-fragment="1">Smagen af en slushy mango for en virkelig kølig og forfriskende smag, der er ideel til en sommerdag, der vil ramme plet.


Mentholtobak
En blanding af tobak og menthol for en dejlig, kølig kombineret fornemmelse, der vil give dig ren sød, fyldt vaping godhed.

Peach Lemonade
Bringing sammen moden, sød fersken og forfriskende limonade for en virkelig spændende blanding at nyde.

Rød æble
Så sprød og frisk fra hvor de blev plantet, smager dette lige så lækkert som den ægte vare for en forfriskende saftig smag.

Red Rage
Få dine sanser til at summe med denne seje, forfriskende smag, der tager udgangspunkt i de klassiske energidrikke til en potent brygget smag.

Jordbær & Kiwi
På en varm sommerdag vil denne søde og friske blanding af jordbær og kiwi få enhvers mund til at løbe i vand med glæde.

Cubansk vanilje< br data-mce-fragment="1">For alle, der elsker tobakssmag, er denne rige, smagfulde og cremede blanding ideelt brygget til dig.

Vandmelon is
Så saftig som en faktisk vandmelon bakket op med is for at få en til at føle sig virkelig forfrisket, når de oplever en dejlig mundvandsgivende odyssé med smag.

Specifikation

Brand

Brand

Nasty Juice

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser