20mg iBreathe Xero+ Disposable Vape Pod 600 Puffs

Varenummer (SKU): JWNBP0431X0171
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

70 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

20 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

 • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

 • Prisgaranti
 • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Designet til yderligere at forny vapingoplevelsen gennem engangsvaping, vil disse iBreathe Xero+ Vape Pods til engangsbrug opfylde behovene for enkel, praktisk vaping, der er stressfri og fordybende. Dens kompakte og lette design gør, at den er lille nok til at ligge i ens lomme eller taske, hvor du let kan tage den med dig.

Med en styrke på 20 mg nikotinsalt e-væske vil dette mere end tilfredsstille dem, der allerede er i gang med dampning, og det er også ideelt for tidligere rygere, der ønsker at prøve dampning. Med op til 7 smagsvarianter at vælge imellem, vil hver Xero+ Disposable Pod vare ca. op til 600 sug med 50VG/50PG e-væske, der muliggør en tæt replikering af cigaretfornemmelsen, når den først er pustet til MTL (mund til lunge) vaping, som ofte har vist sig at være populær til at begynde med.

Når den er opbrugt, kan du blot bortskaffe enheden, da der ikke er nogen skal genopfylde eller genoplade det.

Specifikationer:

 • Størrelse: 110 x 30 x 20 mm
 • 20mg Nikotinsalt (2%) E-væske
 • Kapacitet: 2,0ml< /li>
 • Puffer: Op til 600
 • Batteri: 550mAh (indbygget)
 • 50PG/50VG
 • Draw Activation
 • < li>Ingen genopfyldning & Opladning

 • Kompakt & Let at håndtere

Smag:
strong>Blueberry Slush
Denne mundrette kombination giver en kølig, sød og tilfredsstillende smag til sin frugtige saftige krop, og vil slukke din tørst og efterlade din smag knopper med en frisk og iskold eftersmag på udåndingen.

Drueis
Overraskende og tilfredsstillende på én gang, denne smager som en rig, glat og luksuriøs drue med en mintagtig, kølig prikken af en finish. Det er en fremragende aftenvape, dufter virkelig fantastisk og vil efterlade din mund frisk og iskold ved udånding.

Lush Ice
Denne saftige naturlige vandmelon e-væske, der fanger smagen af sommer, der vil tilfredsstille den sødeste tand, er drysset med sukker og vil give det er brugeren et forfriskende hit på hver vape.

Menthol
Et populært valg for dem, der tidligere har røget mentol-cigaretter, dette tilbyder den samme gode smag og lugt uden nogen skadelige kemikalier. Menthol er en let og forfriskende e-væske med glatte mentolsmag og delikate mintagtige aromaer, der vil afkøle, berolige og berolige.

Peach Ice
En stærk, men autentisk smag, Peach Ice er en lys, frugtagtig smag, som du kan nyde hele dagen lang. Den overordnede rygefornemmelse er dejlig og vil give et stærkt halsslag hver gang.

Ananas &amp. ; Lime
En perfekt blandet frugtagtig E-væske, der toppes med en sød og sur udånding, ananas og lime giver dig et fuldendt tropisk hit, der både er frisk og frisk.

Mango Ice
En ny smagskombination, Mango Ice har et klassisk PG-forhold, som er let at inhalere og alligevel leverer den kraftfulde halsslag og autentiske rygefornemmelse og nikotinbelastning, som så mange kunder efterspørger.

Specifikation

Brand

Brand

IBreathe

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser