20mg Frunk Salts 10ml Nic Salts (50VG/50PG)

Varenummer (SKU): JWNBA0269X0352
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

41 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

13 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Et seriøst spektakulært udvalg af e-væsker, disse 20 mg Frunk Salts 10 ml Nic Salt vil bryde ud over dine smagssanser i udbrud af sødt, sylt, brusende fyrværkeri. Syrlige, sprøde, saftige smage kombineres med sprudlende sorbet for at skabe en superforfriskende og lækker frugtagtig vape, som du ikke vil kunne lægge fra dig.

Som en række af balancerede 50VG/50PG e- væsker, er disse 10 ml Frunk Salts Nic Salts ideelt egnede Mouth To Lung (MTL) vapingenheder, bælg og kits. Når du begynder at inhalere din valgte smag, vil nikotinindtaget blive leveret hurtigere og vil vare meget længere end med andre e-væsker. Derudover er niveauet af tilfredshed meget højere end med traditionelle e-væsker, da disse Nic-salte kommer med minimal halsirritation, når du inhalerer din valgte Frunk Salt-smag.

– Made In The UK

– 20mg nikotinsalt

– 10 ml flaske

– 50VG/50PG

– Til Mund til Lunge (MTL) Vaping Pods & Kun sæt

– Børnesikker hætte og forsegling med indgreb< /span>

– Genanvendelig flaske og æske

– TPD-kompatibel

Smagsvarianter:
Apple Grapple
En saftig smag til at dulme dine sanser. smagen af æble med dens søde og saftige snert, der giver dig en virkelig sensationel vape.

Banana Man
Damp så sødt som du kan med denne fantastiske banansmag. Absolut et lækkert ophidsende sug hele dagen lang.

Berry Grooves
En smag, du absolut ikke bør gå glip af! den friske og plumrede smag af bær for en tilfredsstillende og forfriskende damp.

Solbærapokalypse
Vap med et revitaliserende funky bang med denne jordagtige solbærsmag. En ganske unik smag til dine puffs. Et must at prøve!

Blue Razzle
Her er på for en betagende, elektrificerende vape. Nyd det sjove ved sødt-duftende skyer og fejr med velbehag. ‘Du kan ikke gå glip af dette!

Candied Apple< /strong>
Sødme overbelastning, når du puster denne spændende smag. Nyd smagen af lækkert æble, mens du puster til dit hjertes lyst.

Cookie Monster
Køl af til det maksimale med denne sukkerholdige og seje kagesmag. Du vil dampe med smagen af sprøde lækkerier, der vil mætte dine sanser.

Crushed Candy
Sødt, sukkersødt og tilfredsstillende! Du kan ikke gå glip af denne nye og spændende smag. Det er så forfriskende, at du ikke kan stoppe, når du puster!

Dobbeltboble
Føl udbruddet af en forfriskende & tilfredsstillende kølig smag hver gang i højeste grad med denne fantastiske boblende smag!

Frisk Mango
Tango med den pulpagtige smag af mango, når du vaper. Der er ingen stopper med dette revitaliserende slukningsdug af kølige skyer!

Frunking Berg
Puff med et ultimativt køligt brag med denne absolut iskolde smag. Hvis du er ude i mentholmanien, er denne her noget for dig!

Lemon Zing
Nyd det syrlige & frisk smag af mentol citron, når du puster. Det er så fantastisk fedt og afstivning, at du vil have det sjovt.

Pineapple Express
Den er så saftig og så sakkarin, som den kan være, den mundrette smag af ananas blandet med en kølig fornemmelse, hver gang du vaper.

Raspberry Shades
Pulpagtige, frugtagtige, så møre & velsmagende, du skal simpelthen prøve denne smag. Lugten af hindbær kombineret med den kølige udstråling af damp er opløftende.

Strawberry Bubbling
Fizzle & sprængt med den lækre smag af jordbær i hver pust. Glem ikke, at den kommer med en frisk frisk pift, der vil fylde dine sanser.

Tropical Bonanza
Eksploder dine smagsløg med den ultimative vape med blandet frugtsmag . Et brus af frugt i hvert sug.

Specifikation

Brand

Brand

Frunk Salts

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser