20mg ELF Bar Lost Mary BM600 Disposable Vape Device 600 Puffs

Varenummer (SKU): JWN654814984199455455588444
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

67 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

12 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hvis du leder efter en mere nemmere og bekvem måde at dampe på, som både er tilgængelig og konsekvent underholdende, så er Elf Bars Lost Mary BM600 engangsdampe måske det, du leder efter. Med et udvalg af frugtfyldte smagsvarianter på tilbud, vil du få stressfri, fordybende vaping-oplevelser, alt fra et simpelt sug til at starte med. Da det er både let at bære og kompakt i form og udseende, kan du tage dette med dig, uanset hvor du går.

Forudfyldt med 2 ml salt nikotin e-væske, uanset hvilken smag du vælger, vil du blive ramt af gentagne, glatte halsslag med 20 mg nikotinstyrker, der vil citere dine nikotinudskæringer er hurtigere og længere. Takket være dets indbyggede 350mAh batteri vil hver Lost Mary BM600 vape vare op til omkring 600 pust uden behov for at genopfylde eller genoplade. Når den løber tør, skal du bortskaffe varen på en sikker måde.

Specifikationer:
– Kapacitet: 2ml
– 2 % (20mg) nikotinsalt
– Batteri: 350mAh (indbygget)
– Pust: Op til 600
– Tegning aktiveret
– Letvægts & Kompakt

Kassen leveres med:< br data-mce-fragment="1">– 1 x ELF Bar Lost Mary BM600 engangsvape-enhed

Smagsvarianter:
Blue Razz Ice
En hurtig populær favorit i drikkevareindustrien nu i form af en vape, der bringer en sød bærsammenkogt med tilføjede iskolde hits i halsen efter hvert sug.

Blåbær
En ensartet bærsprængende smag hele vejen igennem, som giver den rigtige mængde sødme til at gøre denne ideel til damp hele dagen.

Blåbær sure hindbær
Kombinering af søde blåbær med et strejf af syrlig smag til noget både udpræget sødt og surt i sin lækre smagsblanding.

Cotton Candy Ice
Hvis du tager dig tilbage til dine barndomsår, består dette af af de sødeste smagsprofiler og afsluttes med et brag af kølige ishits for at intensivere halsen med hvert sug.

Dobbelt æble
Består af to forskellige typer æbler kombineret i én frugtig sammenkogt for en dobbelt karakteristisk smag og mundvandsresultater.

Kiwi Passionfruit Guava
Tre forskellige frugter med tre forskellige smagsprofiler er til stede i en tropisk eksplosion, der er uimodståelig og ret mindeværdig i sindet længe efter dit sidste sug.

Marybull Ice
Den unikke, behagelige smag af en energidrik, som vil citere dine udskæringer for nikotin, da det var din tørst til noget, du vil nyde og elske.

Pink Lemonade
At give en sødet, citrusagtig vape med bringer en forfriskende, sommerlig smag, der gør det føles fuldstændig forfriskende.

Strawberry Ice
Ekspert blandet med kølende is og bringer søde, men friske jordbær, vil dette give en konsekvent lækker smag, der er lige så velsmagende som det lyder.

Triple Mango
Overfyldt med saftige friske mangoer vil denne enorme frugtsmag smage som noget lige ud af en tropisk skov.

Triple melon
Spækket med en trio af modne, saftige meloner, vil dette helt sikkert give en karakteristisk, sjov og tilfredsstillende vape, der genfanger de søde fornemmelser af dem.

Vandmelon is
Kombineret med et brag af is for en dejlig eftersmag, vil denne saftige smag af juicefyldte, søde vandmeloner give en ideel heldagsvape i sommerstil.

Specifikation

Brand

Brand

Lost Mary

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser