10mg Ultimate Bar Salts 10ml Nic Salts (50VG/50PG)

Varenummer (SKU): JWN10mgUltimateBarSalts10
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

27 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

11 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ved at tage de samme 12 sensationelle smagsvarianter fra Ultimate Bar-engangsartiklerne kommer 10 mg Ultimate Bar Salts klar til at blive oplevet igen i nic salt-form. Disse smagsvarianter bringer alle deres karakteristiske blandede smagskonsistenser med 10 mg nikotin, der efterligner den lignende følelse, som man finder ved at ryge cigaretter.

Som 50VG/50PG nikotinsalt e-væske, hvilken smag af disse 10mg Ultimate Bar Salts er designet til Mouth To Lung (MTL) dampning med bælg og kits, især for dem, der leder efter at give vaping en chance gennem start vape kits. Så snart du inhalerer din valgte smag, vil du modtage en blød følelse, der rammer halsen sammen med udbruddet af nævnte smag for at pakke dine smagsløg og sanser rundt, når du begynder din ønskede vapingoplevelse med Ultimate Bar Salts.

– Lavet i Storbritannien

– 10mg nikotinsalt

– 10 ml flaske

– 50VG/50PG

– Ideel til mund til lunge (MTL) vaping, bælg og amp; Startsæt

– Børnesikker hætte og forsegling med indgreb< /span>

– Genanvendelig flaske og æske

– TPD-kompatibel

Smagsvarianter:
Watermelon Chill
Den får sit navn fra dens navnebror frugt og vil afkøle og opfriske dig, mens du oplever vandmelonens søde, frugtige smag.

Monsteret
Efterligner smagen og fornemmelsen af populære energidrikke, der vil få din mund til at føle, at den har fået et grundigt dagligt energiboost understøttet af maksimal smag.

Strawberry Chill
Så sødt som den faktiske ting understøttet af en vidunderlig kølig udånding, der vil få dig til at ønske dig mere efter blot at have smagt det.

>< strong data-mce-fragment="1">Pink Lemonade
Hindbær og limonade blandet til en brusende melodi der fanger hver frugts potente smagsstoffer til en virkelig uimodståelig blanding.

Menthol Breeze
Dine smagsløg vil føles totalt genoplivet og mintfriske efter at have oplevet denne smag så beroligende som den forfriskende efter smag.

Frisk mango
At tage de værste bedste mangoer til en virkelig frisk, autentisk smagsnydelse med en virkelig fantastisk smag, der er lige så god som den ægte ting.

Kølet drue
Druer smager lige så saftigt som den faktiske frugt til en fantastisk dampsmag, der understøttes af en kølig udånding, der helt sikkert vil efterlade et stærkt indtryk.< /span>

Cherry Cola Chill
En blanding af kirsebær og cola med en kølig eftersmag til en brus fyldt fornøjelse, der vil få dig til at blive sønderknust og blændet.

Cherry Chill
Den klassiske kirsebærfrugtsmag med en kølig effekt, der smager, da den blev frosset i isen, der giver både god smag og diskret kølig hals.< br data-mce-fragment="1">
Blue Slush Ice
Med en kold blå hindbærsmag, der gør dette til en særlig basis i Ultimate Bar, er dens potente, uimodståelige smag klar til at blive oplevet alt andet igen som et nic salt .

Blue Monster
Tag deres populære energidrik-smag med Blue Slush for en virkelig kraftfuld vaping-blanding af smag, der vil sprænge ind i dine smagsløg, så snart du oplever .

Dr Blue
Tager brombær, hindbær og blåbær til en perfekt blanding, der er lige så uimodståelig og 100 % fuldstændig frugtig, som det lyder.

Specifikation

Brand

Brand

Ultimate Juice

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser