10mg I VG Salt 10ml Nic Salts (50VG/50PG)

Varenummer (SKU): JWN10mlIVG10mgNicSalts4
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

42 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

11 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

Disse IVG Nic-salte giver enhver bruger en blød smag, der rammer deres hals, og kan prale af et dejligt udvalg af læskende smage. Et afbalanceret koncentrationsforhold på 50 % vegetabilsk glycerin (VG) og 50 % propylenglycol (PG) inde i disse 10 ml flasker giver mulighed for hurtigere nikotintilfredshed sammenlignet med fri base nikotin. Disse er ganske ideelle til MTL (mund til lunge) eller pod vaping samt startsæt.

>< span data-mce-fragment="1">– Lavet i Storbritannien

– 10mg nikotinsalt

– 10 ml flaske

– 50VG/50PG

– Designet til mund-til-lunge- og pod-vaping (ideel til begyndere) )

– Børnesikker og manipulationssikre hætte

– Genanvendelig flaske

– TPD-kompatibel
>< br data-mce-fragment="1">Smagsvarianter:
Strawberry Sensation: Blander en lækker blanding af friske jordbær og sødt slik toppet med et strejf af naturlig afkøling.

Orangeade: Et brag af orange sodavand med et brusende kick afsluttet med en forfriskende finish, der giver dine smagsløg en fantastisk godbid.

Sour Green Apple: Giver smagen af sprøde, syrlige grønne æbler ved indåndingen og et sødt frugtagtigt kick ved udåndingen, der vil forfriske dine smagsløg fuldstændigt.

Honey Crunch: Sødsmagende gylden honning, der er lagt over en sprød kornblanding. Alt sammen perfekt pakket ind med en sjat cremet mælk for en dejlig fornemmelse.

Unicorn Hoops: En inspireret lækker morgenmadsblanding, der med en let smagende skumfidus, sammenflettet med tilfredsstillende sensation af kornprodukter og afsluttet med et stænk mælk helt sikkert vil oplys dine smagsløg.

Jordbærsyltetøjsyoghurt: Perfekt glat og cremet yoghurt, der er kombineret med en lækker sød smag af jordbær til en vidunderlig dessertsammenkogt.

Vaniljekiks: En klassisk kikssmag komplimenteret med et glat vanillecremefyld. Velsmagende nok, du får lyst til at nyde det med en kop te.

Specifikation

Brand

Brand

I VG

Vægt

Vægt

0.11 kg

Kunde anmeldelser