10MG Double Drip 10ML Flavoured Nic Salts E Liquid

Varenummer (SKU): JWN55554545665656
Charity of your Choice

5% av kjøpet går til veldedighet

Når du handler hos oss går 5% av kjøpet ditt til Charity Of Your Choice.

42 DKK

Dette produkt er et pre-sale produkt, hvilket betyder, at vi tilbyder disse produkter, men vi har dem ikke på lager. Det gør vi for at tilbyde flere produkter til vores kunder og leveringstiden for disse varer er 1-2 uger.

16 Folk, der ser dette produkt nu!

Fri fragt ved ordrer over 499 kr*. Læs mere.

  • PostNord levering Levering med Postnord

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Hurtig levering med GLS Levering med GLS

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • DAO levering Levering med DAO

Pakkeshop og hjemmelevering.

1-3 Dage

Fra 39 kr

  • Prisgaranti
  • Gratis 30 dages returret

Betalingsmetoder:

Beskrivelse

– Fremstillet i Storbritannien

– 50VG/50PG

– 10ml E-Liquid

– 10mg nikotinylsalicylat

– Designet til mund-til-lunge- og pod-vaping (ideel til begyndere)

– Børnesikker og manipulationssikre hætte< /span>

– Genanvendelig flaske
>< br data-mce-fragment="1">– TPD-kompatibel

Tilgængelig i 10mg eller 20mg nikotinstyrker

Smag :

Cherry Bakewell: den umiskendelige smag af let, luftig svampekage lagdelt med sød hindbærsyltetøj og sukkerglasur, men med ingen af kalorierne fra en rigtig, når den inhaleres.

Crystal Mist: en iskold blanding af syrlige blå hindbær og uhyrligt modne sorte kirsebær med kun et strejf af kølig, energigivende menthol. En perfekt balance mellem sødt og stimulerende, det vil få dig til at hooked fra den allerførste vape og bevarer sin forfriskende lækkerhed til den allersidste.

Citronsorbet: består af en base med højt saltindhold for en grundigt tilfredsstillende vape, dette vil mætte din nikotin-trang, samtidig med at det giver en forbløffende forfriskende, brusende smag. Forestil dig den forfriskende fornemmelse af en skefuld iskold citronsorbet, rigeligt støvet med brusende sukkersorbet, når den rører din tunge på en varm sommerdag.

Super Berry: er en delikat blanding af syv perfekt modne røde bær pudset i et glitrende lag af sød, sukkerholdig sorbet. Garanteret til at levere bølgende skyer sprængfyldt med sprudlende, pikant lækkerhed, denne saltholdige væske vil tilfredsstille din trang og din søde tand i lige så lækre mål.

Hindbærsorbet: en savleværdig blanding af søde, syrlige hindbær med et generøst drys af brusende regnbuesorbet. Resultatet er en overbærende vape fyldt med lag af dekadence, som også formår at smage virkelig forfriskende, selv når den bruges som en heldagsvape.

Menthol-tåge: en lækkert forfriskende kombination af sød pebermynte og kølig, sprød menthol, specielt formuleret til dampere, der søger en alsidig e-væske med højt saltindhold. Hvis du ønsker at tilfredsstille din nikotin-trang og samtidig bevare en forbløffende forfriskning, så er dette helt sikkert juicen for dig.

Mango Hindbæris: aftapning af smagen af saftig mango og syrlige hindbær fyldt med en generøs øs af overbærende vaniljeis. Rig, cremet og uendelig sød, dette er en lækker vape fyldt med smagen af sommer.

Original tobak: perfekt til dem, der søger en glat og tilfredsstillende tobaks e-væske, som fanger den rige smag af traditionel tobak uden nogen grimme kemikalier eller tilsætningsstoffer.

Strawberry Burst: en sød, sej slik blandet med et frugtagtigt jordbærtwist.

Specifikation

Brand

Brand

Double Drip

Vægt

Vægt

0.08 kg

Kunde anmeldelser